Munkaügyi és Társadalombiztosítási, Igazságügyi Igazgatási BA - Záróvizsga

Záróvizsga időszak

  • 2019. január 20. szerda - 2019. január 29. péntek
  • a védések beosztása az időszak előtt 10 nappal alakul ki.

Általános információk (félévtől függetlenül)

A szóbeli komplex vizsgák és a védések időpontjáról a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat által előírtak szerint, a szakdolgozatok leadását és a záróvizsga-jelentkezési időszak lezárultát követően, de legkésőbb a záróvizsga időszak kezdése előtt 10 nappal kell tájékoztatást adnunk. Ha a beosztás előbb elkészül, akkor előbb közzétesszük. A közzététel emailben, vagy Neptunon keresztül történik.

A helyszín a Széchenyi István Egyetem Győr, Áldozat utca 12. főépület, tantermek. A védések előtt fél órával legyenek szívesek a helyszínen megjelenni. A szóbeli komplex vizsgák egy időpontban vannak a védéssekkel. Ha valaki nem találja a nevét a beosztásban, annak ellenére, hogy jelentkezett a Neptunban záróvizsgára, kérem, jelezze a Tanulmányi ügyintézőnél. A beosztás annyiban előzetes jellegű, hogy akinek nem sikerül minden vizsgát teljesítenie a záróvizsga időszak kezdetéig, azt a tanulmányi ügyintéző jelzése alapján levesszük később a beosztásból (csak az tehet záróvizsgát, aki minden tantárgyat teljesített!).

Védésre csak sikeres komplex vizsga eredménnyel lehet menni. A záróvizsga szóbeli, része a  szakdolgozatvédés amelyen a bizottság kérdéseire kell válaszolni (a szakdolgozat előzetesen Neptunban elküldött bírálatában javasolt kérdéseket találhatnak, de a bizottság nem köteles ezeket vagy csak ezeket feltenni).A védés egy rövid megnyitóval kezdődik és eredményhirdetéssel zárul.

Záróvizsgára jelentkezni a neptunon keresztül kell. A záróvizsga jelentkezéssel kapcsolatos információt a tanulmányi ügyintézőnél lehet kérni. A záróvizsgán való részvétel feltétele a benyújtott szakdolgozat és az abszolutórium megszerzése.

TVSZ 83 paragrafus 1, 2 (feltöltés alatt)

A záróvizsga eredménye, ha elégtelentől különbözik, akkor végleges (a részvizsga is), nem lehet javítani.

TVSZ 83-as paragrafus 5 (feltöltés alatt)

TVSZ Záróvizsga (feltöltés alatt)

Vizsga tételsorok

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Nyári ügyeleti rend 2021. július 29. - 2021. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2021/22-es tanév I. félévére 2021. augusztus 25. 08:00 - 2021. szeptember 4. 23:59
Tantárgyválasztási időszak 2021. augusztus 30. - 2021. szeptember 4.
Szenátusi Ülés 2021. augusztus 30. 14:00 - 16:00