Felhívás - EGYETEMI TMDK ÉS TEHETSÉGNAP

A Széchenyi István Egyetem Tudományos és Művészeti Diákköri Tanácsa (TDT) és Hallgatói Önkormányzata 2021. november 24-én Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciát és Tehetségnapot szervez. Várják mindazoknak a hallgatóknak a jelentkezését, akik szeretnék bemutatni tudományos/művészeti területen elkészített dolgozatukat. A TDT szervezésében félévente rendezett versenyen szerezhetnek jogosultságot a hallgatók a kétévente rendezett országos konferenciákra (OTDK), az ország legnagyobb tudományos rendezvényére. Alább olvasható a részletes felhívás és a jelentkezés feltételei.
 tdk logó.png

TMDK ÉS TEHETSÉGNAP 2021. NOVEMBER 24.

Új bagoly logó.jpg

A Széchenyi István Egyetem Tudományos és Művészeti Diákköri Tanácsa (TDT) és Hallgatói Önkormányzata

 2021. november 24-én

Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciát és Tehetségnapot szervez

 

 

Az őszi konferenciát és tehetségnapot a járványügyi előírásoknak megfelelően szervezzük meg (személyesen vagy online formában).

Várjuk mindazoknak a hallgatóknak a jelentkezését, akik szeretnék bemutatni tudományos/művészeti területen elkészített dolgozatukat. A TDT szervezésében félévente rendezett versenyen szerezhetnek jogosultságot a hallgatók a kétévente rendezett országos konferenciákra (OTDK), az ország legnagyobb tudományos rendezvényére.

 

A Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciára való jelentkezés feltételei:

  • TMDK dolgozatot bármilyen témában lehet írni.
  • A TMDK dolgozat tartalmi és formai követelményei megegyeznek a vonatkozó tudományterület OTDK szekciófelhívásában szereplő előírásokkal: https://otdk.hu/otdk/szekcio-felhivasok
  • Ez alól kivétel a címlap: a dolgozat előlapján fel kell tüntetni a következőket: szerző(k) neve, dolgozat címe, szak – szakirány, évfolyam, konzulens(ek) neve és beosztása.
  • Jelentkezés:
    • Az elektronikus pályázati űrlap kitöltése a tdk.sze.hu oldalon: Jelentkezés/ Téma ajánlása. (Bejelentkezés után válik elérhetővé.)
    • Fél oldal terjedelmű (szóközökkel min. 1300, max. 2000 karakter) összefoglaló, azaz absztrakt elkészítése, az online jelentkezési felületre való feltöltése.
  • A kész dolgozat feltöltése az elektronikus rendszerbe itt(a tdk.sze.hu oldalon: Jelentkezés/TMDK dolgozatok, szintén bejelentkezés után elérhető).

Jelentkezési határidő:

Határidő: 2021. október 17. 23:59

Dolgozat cím és absztrakt feltöltése szükséges.

 

Dolgozat feltöltési időszak:

Határidő: 2021. november 14. 23:59

 

Dolgozat prezentációja:

  1. november 24. a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia és Tehetségnap napja

 

A konferencián a 2023-as Országos Tudományos Diákköri Konferenciára lehet jogosultságot szerezni. A konferenciával kapcsolatos bármely kérdés esetén javasoljuk a Gyakran Ismételt Kérdések (tdk.sze.hu GYIK) menüpontot. Személyesen vagy e-mailben a kari TMDT felelősök, illetve Sziffer Borbála, TMDT titkár kereshető (sziffer.borbala@sze.hu).

 

Jó munkát, eredményes felkészülést kívánunk.

Tudományos és Művészeti Diákköri Tanács

tdk.sze.hu

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Záróvizsga jelentkezési időszak 2021. november 25. 06:00 - 2021. december 19. 23:55
Elektronikus ZH nap 2021. december 1. 08:00 - 15:00
ÁDVENTI KERESZTÉNY KÖNYVVÁSÁR 2021. december 1. 09:00 - 17:00
Hallgatói klubkoncert 2021. december 1.
ÁDVENTI VÉRADÁS 2021. december 2. 08:00 - 12:00