Díszvacsora

MEGHÍVÓ

 Deák Ferenc Alapítvány

 Jótékonysági Díszvacsora

 

Révész Étterem

Győr, Hédervári u. 22-24.

 2018. november 30. péntek 18 óra

 

A vacsora díszvendége:

 Dr. Sulyok Tamás

az Alkotmánybíróság elnöke

Előadásának címe:

 „Hogy ne a holdnál vacsoráljunk. A jó jogászképzés öt tippje”

 

A Deák Ferenc Alapítvány 2014-ben jött létre azzal a céllal, hogy támogassa

a Széchenyi István Egyetem Állam– és Jogtudományi Karának tehetséges és rászoruló hallgatóit.

Az alapítvány törekszik, hogy tevékenységével és támogatásaival méltó módon szimbolizálja a jogászi hivatásrendek egységét a régióban.

 

A díszvacsorán való részvétel díja

10.000 Ft/fő, amely magában foglalja

50%-ban a menüt és az adományt az Alapítvány ösztöndíjasai részére, valamint 2 db tombolát.

 

A részvételi díjat, vagy magasabb adomány összeget

a Deák Ferenc Alapítvány a Győri Jogászképzésért

10400511-50526766-52501015 

számú bankszámlájára kérjük utalni 2018. november 26-ig.

Közlemény: „Adomány” és a vendég(ek) neve

 

A díszvacsora a régió jogászságának társasági eseménye és találkozási lehetőség a győri jogi kar tehetségeivel.

Különös figyelemmel készülünk karunk öregdiákjainak részvételére!

 Legyen részese a közösségnek!

A további adományokat és tombolatárgyak felajánlását is szívesen fogadjuk!

 

Részvételi szándékát kérjük 2018. november 23-ig jelezze, a választott menü megjelölésével együtt.

 

Jelentkezés és további információ :

dfk@sze.hu és +36/96/503 470

 https://dfk.sze.hu/az-alapitvanyrol

 

MENÜ

A)

Előétel

Kacsamáj terrine, zsírjával, vajon pirított házi knédlin, mikro salátával

Főétel

Rózsaszín sertésjava, vargányás rizottó ágyon, zöldfűszeres Jus-vel

Desszert

Vargabéles mille feuille, vanília tükrön

 B)

Előétel

Lazac tatár marinált sziksófűvel

Főétel

Vajhal steak halászlé mártással, juhtúrós szalonnás sztrapacskával.

Desszert

Túrós-mákos pohárkrém

C) 

Előétel

Vargányás csirke ballotine, ropogós pirítóssal, fűszervajjal.

 Főétel

Falusi supreme csirkemell, paprikás mártással burgonya fánkkal.

 Desszert

Gesztenyés panna cotta, pisztácia szivaccsal.

 

Mindegyik menü tartalmaz egy köszöntőitalt (pezsgő).

 

 

 

 

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. november 16. 00:00 - 2018. november 17. 23:00
MÉK Balekbál 2018. november 17.
A V4 együttműködés múltja, jelene és jövője 2018. november 22. 14:00 - 15:30
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. november 23. 00:00 - 2018. november 24. 01:00