Dékáni köszöntő

„Egy nemzet ereje a kiművelt emberfők sokaságában rejlik.”

Széchenyi István

 

Köszöntöm a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának honlapján!

A győri jogi kar a hazai jogászképzés nyugati központja. Az ügyvédi, bírói, ügyészi hivatásrendek, a magán- és közszféra, a klasszikus jogtudomány és a technológiai forradalom társadalmának tudását felhalmozó találkozási pont. Nyitott a nyugati régióban viselt felelőssége mellett a hazai és a nemzetközi karrierpályákra egyaránt.

Kérem, ismerkedjen meg közösségünkkel, oktatóink és hallgatóink eredményeivel, az általunk kínált képzésekkel! Szakjainkkal a jogi képzési terület minden szintjén jelen vagyunk, szakirányú továbbképzéseinkkel pedig a legváltozatosabb szakmákból érkezőknek kínálunk partnerséget. A győri jogi kar kreatív, jókedvű és támogató közösség: a hallgatók és oktatók kollegiális együttműködése, amelyet kiegészítenek a hazai jogászi, közigazgatási és vállalati kapcsolataink, valamint a neves külföldi egyetemekről érkező vendégoktatóink. Doktori programjainknak és kutatási projektjeinknek a gazdasági és az állami szférában egyaránt hasznosítható eredményeit is közös sikernek tekintjük.

Valljuk, hogy a sikerre vezető tudás megszerzése nem kevés munkát igényel, de számunkra kiemelten fontos, hogy ehhez mindenkinek megfelelő támogatást nyújtsunk. Mentor- és hivatástisztázó programokkal segítjük a beilleszkedést; majd a tehetséggondozás köreiben, továbbá a nemzetközi tapasztalatszerzés során nemcsak a nyitott gondolkodáson és megbízható ismereteken alapuló magabiztosságot, de a jövőbeni tanulni, alkalmazkodni tudás képességét is megszerzik hallgatóink.

Szeretettel várjuk karunkon, hazánk legdinamikusabb egyetemén és legélhetőbb városában!

Smuk Peter.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Prof. Dr. Smuk Péter

     dékán

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Apátúr Sörház főzdelátogatás 2024. május 22. 18:00 - 19:00
Apátúr x Kreinbacher Májusi pezsgőeső 2024. május 31. 18:00 - 19:00
Sieger Italico Terasz Party 2024. június 1. 18:00 - 19:00