Ösztöndíjak, pályázatok a dfk.sze.hu-n

Felhívás - Igazságügyi Minisztérium Deák Ferenc Ösztöndíj, 2024/2025. tanév

Az Igazságügyi Minisztérium Deák Ferenc Ösztöndíjat hirdet a 2024/2025. tanévre. A pályázat célja a Magyarországon kiemelkedő tanulmányi eredményt és közéleti teljesítményt felmutató joghallgatók anyagi támogatása, amellyel a közigazgatás személyi állományának jövőbeli bővítése, utánpótlása, a leendő kollégák szakmai felkészítése is megvalósulhat. A pályázati felhívás ITT érhető el.

Tovább

A Kisebbségi Jogvédő Intézet pályázati felhívása

A Kisebbségi Jogvédő Alapítvány keretein belül működő Kisebbségi Jogvédő Intézet célja a nemzeti kisebbségek jogi védelmének elméleti és gyakorlati vizsgálata és előmozdítása. Az Intézet ezen céljának megvalósítása érdekében pályázatot hirdet a nemzeti kisebbségek jogi védelmével kapcsolatos tanulmányok írására.

Tovább

MAGYAR KÖZIGAZGATÁSI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2022

Az MKÖ a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programjaként a 30 év alatti, diplomás, idegen nyelveken beszélő, pályakezdő fiatalok számára kínál hazai és külföldi munkatapasztalatot, versenyképes fizetést, folyamatos mentori támogatást, valamint heti rendszerességgel szakmai és közéleti előadások, képzéseket, intézménylátogatásokat.

Tovább

Tehetségalap pályázat 2022

A Széchenyi István Egyetem Tehetségsegítő Tanácsa pályázatot hirdet a tudományos és művészeti versenyeken, konferenciákon, előadásokon részt vevő hallgatók számára. A beadott pályázatokat a Tanács bírálja el a benyújtási határidőt követő 30 napon belül. 

Tovább

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események