Hallgatói siker az NMHH pályázatán

Tíz hallgatót díjazott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatudományi Intézete az immár második alkalommal meghirdetett pályázaton, amelyre hírközlési vagy médiajoggal foglalkozó hallgatók jelentkezését várták.

Karas Mónika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke ünnepélyes keretek között a kihirdetést követően átadta csütörtökön az NMHH Médiatudományi Intézete (MTMI) által tavaly nyáron kiírt pályázat díjait az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) állam- és jogtudományi szekciójához kötődő hallgatói dolgozatokra. Az elnök hangsúlyozta, az elismerés nemcsak a fiatal, értékteremtő generációnak szól, de fontos a jövő hírközlési és médiapiacának is.

Az NMHH felhívása a kétévente megrendezésre kerülő, rangos országos versenyen, az OTDK-n külön Telekommunikáció és Médiajogi Tagozatán a hírközlési jog és a médiajog témakörében érkező pályaművek támogatását célozza annak érdekében, hogy ösztönözze a média vagy hírközlési joggal foglalkozó hallgatók kutatásait, lehetővé tegye számukra, hogy innovatív eredményeik a szakmai köztudatba beépüljenek, és támogassa az ifjú tehetségek bekerülését a média és a hírközlési szakterületekre.

A pályázaton az alábbi hallgatóink részesültek díjazásban: Ancsin János, Csudai Tünde, Hegedűs Laura, Kelemen Roland.

Konzulensként elimserésben részesültek: Kálmán János és Smuk Péter

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Football Forum Hungary 2024 2024. április 22. 00:00 - 2024. április 24. 23:00
Nordic walking 2024. április 22. 08:00 - 09:00
Nordic walking 2024. április 29. 08:00 - 09:00
Nordic walking 2024. május 6. 08:00 - 09:00