Diákjóléti szolgáltatások

Ösztöndíj:
Ösztöndíjaink a legmagasabbak az országban. Egyetemünk gazdaságilag stabil, és az állami ösztöndíjak mellett alapítványi és egyéb ösztöndíjakra is pályázhatnak hallgatóink.

Kollégium:
A kollégium díja országosan nálunk a legalacsonyabb, havi 6.500 Ft. Az igényjogosult hallgatóknak - az országos átlagot messze meghaladóan - 64 %-a részesül kollégiumi elhelyezésben. A "belső kollégium", amely az egyetem campusán fekszik 1100 hallgatónak ad otthont. A külső kollégiumban 550 hallgató lakik, apartman-szerű, lakrészenként fürdőszobával és teakonyhával ellátott, 2-3 ágyas lakószobákban. A jogász szakkollégium pedig kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt a hallgatóknak.

Étkezés
Kiváló minőségű, kedvező áru ellátást biztosítunk. A hallgatók vagy előfizetéses (menü), vagy a'la carte rendszerben étkezhetnek az újonnan átadott intézményi étteremben (menzán).

Orvosi ellátás:
Folyamatos orvosi ügyletet biztosítunk. Belgyógyászati-, fogászati-, bőrgyógyászati- és nőgyógyászati rendelés az intézmény saját rendelőintézetében.

Sportolási lehetőségek:
Minden lehetőség adott. Szabadtéri pályák, 1 db könnyűszerkezetű sportcsarnok (lelátók nélkül) és 1 db torna- és kondicionáló terem, csónaktároló a Duna partján, saját vízi járművekkel, a campustól 600 m-re levő uszoda áll rendelkezésre. Elkészült a sport, kulturális és szabadidő rendezvények lebonyolítására alkalmas 2500 férőhelyes Városi és Egyetemi Sportcsarnok.

Végzett hallgatóink kedvenc szlogenje:
NÁLAM ELSŐ A GYŐRI JOGI KAR!

ELÉRHETŐSÉGEINK:
9026 Győr, Áldozat u. 12.
96/503-471, horvathk@sze.hu,
http://uni.sze.hu  

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. május 14. - 2021. május 15.
Elektronikus ZH nap 2021. május 14.
Sóti Attila értekezésének védése 2021. május 20. 13:00 - 14:30