Ganczer Mónika és Takó Dalma „Kiváló TDK Szervezői Díjban” részesült

Kiváló TDK Szervezői Díj.jpg

Ganczer Mónika egyetemi docens és Takó Dalma egyetemi tanársegéd, az Országos Tudományos Diákköri Tanács Elnökségének döntése alapján, a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Állam- és Jogtudományi Szekciójának eredményes megszervezéséért „Kiváló TDK Szervezői Díjban” részesült.

A 36. OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciójának Győrben, 2023. április 3. és 5. napja között, a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara adott otthont. A kétévente megrendezett nagyszabású szakmai rendezvény ügyvezető elnöke Smuk Péter egyetemi tanár, dékán, ügyvezető titkára Ganczer Mónika egyetemi docens, korábbi tudományos és nemzetközi dékánhelyettes, hallgatói képviselője Takó Dalma egyetemi tanársegéd, doktorandusz volt.

A „Kiváló TDK Szervezői Díjat” az Országos Tudományos Diákköri Tanács Elnöksége több mint egy évtizeddel ezelőtt alapította. A rangos szakmai kitüntetést az Országos Tudományos Diákköri Tanács Elnöksége meghatározott időközönként, titkos szavazással ítéli oda a felsőoktatási intézmények tudományos diákköri tevékenységét szervező és segítő kollégák kiemelkedő munkájának elismeréseként.

Ganczer Mónika egyetemi docens és Takó Dalma egyetemi tanársegéd munkájuk elismeréseként egy az Országos Tudományos Diákköri Tanács közismert jelképét ábrázoló ezüst kitűzőt és egy elismerő oklevelet vehetett át. A „Kiváló TDK Szervezői Díjak” átadására az Országos Tudományos Diákköri Tanács 2024. április 9. napján tartott ülésén került sor.

Szívből gratulálunk a kitüntetéshez!

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Apátúr Sörház főzdelátogatás 2024. május 22. 18:00 - 19:00
Apátúr x Kreinbacher Májusi pezsgőeső 2024. május 31. 18:00 - 19:00
Sieger Italico Terasz Party 2024. június 1. 18:00 - 19:00