NMHH Díjátadó

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság tavaly ősszel immáron V. alkalommal hirdette meg OTDK pályázatát. A program keretein belül tíz dolgozatot díjaznak, amik hírközlési témában íródtak és az Országos Diákköri Konferenciára a helyi fordulón ajánlást nyertek.

Karunk két hallgatója, Mihály Laura Dominika és Elekes Dóra is benyújtották pályázatukat, mindegyikőjük elismerésben részesült. Laura a médiamegosztó portálok terrorista tartalmaival szembeni fellépést vizsgálta mind hazai, mind nemzetközi szinten. Dóra pedig a mozgóképszínházak szabályozását vette górcső alá, hazánk jogrendszerét, gyakorlatát vizsgálva a 20. század első évtizedeiben.

Konzulensük, dr. Kelemen Roland, karunk oktatója, aki 2015-ben szintén részesült a fenti elismerésben, immáron a leghatékonyabb konzulensnek járó díjat vehette át. A jubileumi díjátadó ünnepség ezúttal online keretek között került megrendezésre, a hagyományoktól eltérő módon.

Gratulálunk a hallgatóknak és konzulensüknek. Ezúton is sok sikert kívánunk nekik az OTDK megmérettetéseihez, további kutatásaikhoz.

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Záróvizsga jelentkezési időszak 2021. április 26. 06:00 - 2021. május 10. 00:00
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. május 7. - 2021. május 8.
Szorgalmi időszak vége 2021. május 8.
Vizsgaidőszak kezdete 2021. május 10.