TÖKFARAGÁS ÉS SPORTNAP

DFK_Tökfaragás_Réka-19.jpg

2022. október 19-én került sor a Tökfaragás és Sportnap nevű rendezvényre a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának szervezésében. Ezzel az eseménnyel már a korábbi években is találkozhattak a hallgatók, és elmondásuk szerint idén is nagyon várták. Az érdeklődőknek lehetőségük nyílt megmutatni kreativitásukat a halloween-i tökök ötletes formázásával. Miután elkészültek az alkotások, a hallgatók és oktatók közösen átsétáltak a műfüves focipályára, ahol barátságos hallgatói-oktatói mérkőzés vette kezdetét. A közös foci idén is jó hangulatban telt, nagy szurkoló tábor gyűlt össze a pálya körül.

„Ismét egy szuper programon tudtam részt venni a DFK HÖK szervezésében. Viccesebbnél viccesebb tökfejek készültek, a szuper hangulatot pedig csak tovább tetőzte a tanár-diák foci. Köszönöm az élményeket!” (Szladik Míra, I. évfolyam – személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatási szak)

DFK_Tökfaragás_Réka-46.jpg

„Szimpatikus volt, hogy az órák végeztével a szervezők a termekből távozó hallgatókat megkínáltak zsíros kenyérrel és teával. A kora esti oktató-hallgató focin is részt tudtunk venni, akik pedig nem fociztak, óriási lelkesedéssel szurkoltak a játékosoknak. Összességében nagyon jó hangulatú volt ez a nap.” (Kernya Gábor, I. évfolyam – jogász szak)

DFK_Tökfaragás_Réka-45.jpg

„A ZH időszak közepén kellemes volt kimozdulni a könyv mellől és kicsit kikapcsolódni. Öröm számomra, hogy ennyire összetartó közösséget tapasztalok a karunkon, és jó látni, hogy oktatóink is csatlakoznak a rendezvényekhez. Remélem, hogy a karácsonyi időszakban is lesznek hasonló alkalmak.” (Bosits Dorina, I. évfolyam – jogász szak)

DFK_Tökfaragás_Réka-11.jpg

„Kedves Hallgatók! Hogy miért gyertek el hasonló DFK-s programokra? Megismerhettek még több hallgatót, alkalmatok nyílik oktatókkal együtt beszélgetni. Minden program szervezésekor különböző nassolnivalóval készülünk, illetve valamilyen forró itallal. Örülök, hogy idén, mint az egyik szervező vehettem részt és osztozhattam a jó hangulatban.” (Biczi Dorottya, V. évfolyam – jogász szak, SZE DFK HÖK elnök)

DFK_Tökfaragás_Réka-30.jpg

DFK_Tökfaragás_Réka-10.jpg

DFK_Tökfaragás_Réka-9.jpg

DFK_Tökfaragás_Réka-91.jpg

DFK_Tökfaragás_Réka-77.jpg

DFK_Tökfaragás_Réka-69.jpg

DFK_Tökfaragás_Réka-54.jpg

 

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Események

Dr. Zalahegyi Zoltán munkahelyi vitája 2023. február 8. 14:00 - 15:00
AK, ESK diplomaátadó 2023. február 17. 14:00 - 16:00
DFK diplomaátadó 2023. február 18. 10:00 - 12:00